luni, martie 24, 2008

VACANTA!!!

De mult n-am mai simtit senzatia asta, de pe vremea cand eram eleva si asteptam greva profesorilor inca de la inceputul anului scolar. Cum s-a auzit de vestitul Summit ma-ntrebam daca vom fi liberi si azi s-a decis... suntem liberi toata saptamana(31.03-06.04). :) Dar daca tot avem liber toata saptamana viitoare de ce nu avem si saptamana asta? Si daca avem si de Pasti vacanta, nu mai bine nu mai venim pana dupa Pasti? Sau mai bine... de ce nu ne dau ei vacanta pana la sesiune? Cred ca noi suntem de fapt singurii care intr-adevar consideram important Summitul NATO. :)

2 comentarii:

Lex spunea...

inteligent gandit...si daca tot avem vacanta nu am putea sa sarim si peste sesiune ca poate din cauza ei devenim agresivi si cine stie ce facem la urmatorul summit...si asa atatea pregatiri si atatea desfasurari de forta ca zau de nu te incita sa faci ceva impotriva la tot( nu de alta,doar ca sa te asiguri ca sunt atat de blindati precum se dau)...n-ar fi funny???(ptr inceput ca dupa aia carpe diem)!!!

Scrido spunea...

A fost interesant de NATO in Bucuresti. Nu mi-a venit sa cred ce liniste era prin cismigiu, atat de liniste incat natura se desfasura in toata frumusetea ei